beats by dre cheap

Poklonite Cveće Za 8.Mart Na Originalan Način

Raskošni buket, ikebana, korpa živopisno našarana laticama ili pak jedan cvet mogu biti idealan poklon za 8.mart dami koju želite da impresionirate. Cvet se od davnina poklanja kako bi se iskazale najnežnije emocije, divljenje, poštovanje, čednost ili strast, tako da nećete pogrešiti niti biti manje originalni ako se odlučite da poklonite cveće dragoj osobi za Dan žena.

Koliko god da Vam se čini stereotipno da poklanjate buket svake godine, uvek ga možete pokloniti na originalan i dopadljiv način pa da samim načinom poklanjanja oduševite svoju dragu. Reakcija koju treba da proizvede poklon za 8.mart kao i svaki drugi jeste zadovoljni osmeh osobe kojoj poklon uručujete i zvezde u očima kao znak oduševljenja. Način na koji ćete svojoj voljenoj predati buket trebalo bi da Vam pomogne u realizaciji nanošenja osmeha na njeno lice.

Ukoliko mislite da bi njoj to prijalo, pošaljite joj raskošni buket na radno mesto. Ako pravovremeno nabavite buket, možete ga pokloniti uz doručak i jutarnju kaficu. Ako želite da držite svoju voljenu osobu u neizvesnosti, pravite se da ste zaboravili na poklon, pa joj buket poklonite za večerom ili pred spavanje. Ukoliko ne živite zajedno, ostavite buket na njenim ulaznim vratima tako da ga ugleda ujutro kad krene na posao.

Najbolji put do buketa vodi preko latica, pa se možete maštovito poigrati i prosipati latice od vrata jedne prostorije sve do mesta na kome se nalazi raskošni buket.  Vrlo originalan način da zadivite voljenu žensku osobu je da frižider napunite cvećem, izvalite se u fotelju da gledate utakmicu ili film, pa zamolite svoju dragu da Vam donese pivo iz frižidera. Nemojte preduko držati cveće u frižideru, svega nekoliko minuta. Ako imate dresiranog psa, koji ume da nosi buket u ustima a da ga pri tom ne pojede, dozvolite mu da on uruči cveće Vašoj dragoj dami. Neće odoleti šarmu ljubimca, a ni Vašem trudu dok ste ga to učili.

Sam poklon za 8.mart, kao što ne mora da bude skupocen da bi vedeo, ne mora da bude originalan da bi zadivio. Impresionirajte voljenu osobu trudom i šarmom.

 

 

 

 

Mikine Kucne Carolije
http://kucnecarolje.blogger.ba
26/02/2011 02:07