beats by dre cheap

Uradi Sam Torbice – Idealan Način Da Uštedite A Priuštite Sebi Nešto Novo i Lepo

Nama ženama jednostavno nikad nije dovoljan broj suknjica, haljina, cipela, bluzica, šalova ili torbica koje imamo. Koliko god da su nam garderoberi puni, uvek nam fali jedan odevni predmet koji bi se savršeno uklapao uz onaj koji želimo obući. Iako kupovina nosi sa sobom dozu uživanja, nije loše da malo prištedite pa i same napravite neki odevni predmet, torbu ili komad nakita. Pored toga što ćete biti kreativne, na ovaj način ćete moći same kreirati unikatne i modele koji po izgledu i funkcionalnosti u potpunosti zadovoljavaju vaše potrebe. Kućne Čarolije vam u svojoj rubrici Uradi sam nude nekoliko ideja kako da napravite unikatne torbice za sebe ili kao poklon dragim prijateljicama.

Dizajn torbice koju pravite možete u potpunosti osmisliti i tako napraviti torbu koja odgovara vašim potrebama. Ako vam uvek fali ogledalce, možete jedno pričvrstiti satenskom trakicom za unutrašnjost svoje torbe i tako ga imati pri ruci u svakom trenutku. Ako pak stalno zaboravljate kišobran, možete napraviti pregradu na dnu torbe u kojoj će kišobran uvek stajati, pa vam kiša neće pokvariti izgled ni jednog trenutka. Ukoliko uvek sa sobom nosite puno stvari, osmislite torbu sa gomilom džepova ili pregrada, tako da svaka stvar ima svoje mesto. Svaku praktičnu ideju koja vam padne na pamet možete primeniti prilikom dizajniranja svoje uradi sam – torbice.

Ukoliko vam je bitniji izgled torbice, poigrajte se ukrasnim detaljima. Najjednostavnije napravljena torba, takoreći ceger, može izgledati vrlo zanimljivo ako joj prišivanjem dodate školjkice, perlice, satenske mašne, komade čipke ili dugmad. Naravno u zavisnosti od toga kome je torba namenjena, možete je ukrasiti plišanim igračkama, oštećenim diskovima, plastičnim cvetićima, vezom...

Uradi sam – torbice možete praviti od najrazličitijih materijala i raznim tehnikama. Možete upotrebiti prerasle farmerke, staru majicu sa lepom aplikacijom ili bilo koju drugu tkaninu koju imate u kući. Pored tkanine možete se igrati i vunicom, pa napraviti torbu koja je od iste vunice kao šal ili kapa. Tako ćete dobiti interesantan i unikatan komplet za hladne dane.

Uživajte u kreiranju svoje uradi sam – torbice koja će u potpunosti odgovarati vašim potrebama i koja će pri tom izgledati onako kao vi želite, a koštaće mnogo manje od one na kojoj vam je zastao pogled u izlogu.

 

Mikine Kucne Carolije
http://kucnecarolje.blogger.ba
15/01/2011 08:06