beats by dre cheap

Uradite Sami Uz Malu Pomoć Kućnih Čarolija

Ako ste kreativni, pomoćićemo Vam savetima, ako ne znate šta biste sa stvarima koje imate u kući a koje ne služe ničemu, daćemo Vam ideje. Puno toga za opremanje kuće, za dekoraciju, pa čak i za poklone Vama dragim osobama, možete sami napraviti. Doduše povuče nas lenjost da pored lepote u izlogu zavirimo i u radnju, pa i da kupimo. Ali malo kreativnosti nikako nije na odmet, pogotovo što pored toga što ćete napraviti neku interesantnu sitnicu ili naslikati nešto lepo, kreativnost pomaže i da se oslobodite stresa, svakodnevene rutine, da učinite svoj dan interesantnijim.

Kućne Čarolije Vam pružaju puno interesantnih ideja o tome šta možete sami napraviti kod kuće, uz malo ili nimalo materijalnog ulagnaja. Sve što treba da uložite je malo vremena, truda i dobre volje. Da li verujete da možete od rolne na kojoj je namotan ubrus napraviti prelepu narukvicu, ili stalak za olovke, ili vazu sa suvo cveće? Da li Vam je nekada to palo na pamet? Znam, obično ne razmišljate o tome, jednostavno bacite rolnu nakon korišćenja ubrusa. To je samo jedna sitnica u kući koju obavezno bacimo a od koje se može štošta napraviti. Naravno, ima puno stvari u kući koje se mogu iskoristiti na ovako kreativan način počev od limenki, staklenih flaša, starih komada garderobe, vunice, oštećenog posuđa... Dodatna opcija kreativcima je kupovina materijala, bilo da se radi o platnu od koga biste mogli sašiti prekrivače, jastuke, neke jednostavnije odevne predmete, krevetac za kućnog ljubimca, ili nekom drugom materjalu od koga ćete praviti i police, stočiće, ukrase, nakit.

Zaista ima puno ideja i načina kako se mogu iskoristiti stari delovi i materjali ili kako upotrebiti nove, kupljene ali ipak uštedeti na kupovini gotovog proizvoda. Nemojte misliti u sebi „ Ja to ne umem da uradim“.  Probajte, šta god da poželite da napravite, probajte. Ako uspete napraviti nešto pri prvom pokušaju, svaka čast, ali ako ne uspete, znajte da je prvi put samo vežba. Ako imate slobodnog vremena, upotrebite ga na kreativan način, možda će Vam to ulepšati dan.

Mikine Kucne Carolije
http://kucnecarolje.blogger.ba
26/11/2010 22:50